RENDELÉS
+36 62 249 826
+36 80 102 102 (INGYENES ZÖLD SZÁM)
Étterem: Hódmezővásárhely, Andrássy út 10-12.
Házhozszállítás: Hétfőtől Vasárnapig 11:00 - 22:45 óráig

Információ

 

Információ

Oldal üzemeltető Pepperoni Pizzéria
Szerver Aruba
Jogi Nyilatkozat Adatkezelési politikánk

Pepperoni Pizzéria adatvédelmi rendjéről szóló tájékoztató.


 

I. A www.pepperoni.hu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztatóA személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Pepperoni Pizzéria rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, akkor az adatkezelőhöz el kell jutatnia egy nyilatkozatot a kezdeményezéséről.

II. Adatkezelési tájékoztató


Az adatkezelési tájékoztató értesíti a www.peppeoni.hu webáruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék a Pepperoni Pizzéria adatkezelési -feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Pepperoni Pizzéria kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt minden esetben bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

Ügyfeleink személyes adataira a webáruházunkban történő vásárlásokhoz azért van szükség, hogy a megrendeléseket pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem.

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az ‘egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során’, Strasbourgban, 1981. Január 28. Napján kelt Egyezmény, 1998. Évi VI, törvény rendelkezéseit.

Nagy Viktor E.V. a www.pepperoni.hu honlap üzemeltetőjeként elektronikus hírlevéllel tájékoztatja ügyfeleit a Pepperoni Pizzéria tevékenységéről és szolgáltatásairól, amennyiben ügyfelek regisztrálnak a hírlevél megküldése szolgáltatásra.

A megrendeléshez történő első regisztrálás alkalmával a Pepperoni Pizzéria választható lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy igényük esetén elektronikus üzenet formájában hírlevél megküldését kérjék. Tekintettel arra, hogy a regiszráció során az adatok megadásánál az ügyfeleknek külön meg kell jelölni, hogy szeretnének elektronikus hírlevelet kapni, ezt a szolgáltatást csak ügyfelei kifejezett kérése, és jóváhagyása alapján teszi. A hírlevél megküldéséről szóló igény törlésére minden hírlevél also részén lehetőséget biztosítunk, ezt a ‘Leiratkozás a hírlevélről’ linkre kattintva lehet elvégezni. 
 

Kelt:
Hódmezővásárhely, 2017. Január 01.
 

Általános Szerződési Feltételek

Nagy Viktor E.V. – www.pepperoni.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan


Megrendelők által a www.pepperoni.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Pepperoni Pizzéria közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák. 
 

I. Webáruház adatai:


A www.pepperoni.hu webáruház üzemeltetője a Nagy Viktor e.v.

Székhely: 6636 Mártély Hóvirág utca 4.
Telephely: 6800 Hódmezővásárhely Andrássy út 10-12.
Adószám: 66202550-2-26
Bejegyző hatóság: Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal
Ügyfélszolgálat: 
telefonon: +36-62-249-826; 06-80-102-102 (ingyenes zöld szám)
e-mail: info(kukac)pepperoni.hu

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

II.1. Regisztráció a www.pepperoni.hu webáruházba:

első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció visszaigazolást kap Megrendelő, ami levélben szereplő linkre katttintva tudja megerősítenie a regisztrációját. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint.
 

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

amennyiben már korábban regsztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a ‘Belépés’ mezőn keresztül megnyíló felületen a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni.
 

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

a webáruházban az ‘Étlap – rendelhető ételek’ képre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Pepperoni Pizzéria közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, a csomagolás külön felszámításra kerül. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.
 

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

a kosár tartalmának kívánt összeállítása után a ‘Pénztár’ felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A webáruházban lehetőség van jelezni,hogy bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA), vagy Szép kártyával (OTP, K&H,MKB), történő fizetési szándékát. Elektronikus úton történő rendelés esetén az esetleges törzsvendég kedvezmény érvényesítésére nincs lehetőség. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalványal is lehet fizetni. A fizetési mód kiválasztását követően a ‘Tovább’ mezőre kattintva a ‘ Megrendelés leadása’ felületen mód nyílik a megrendelés tartalma, és a szállítási cím adatok ellenőrzésére, majd a ‘Megrendelés rögzítése’ gombra kattintva történik a megrendelés elküldése, vagy módosítási szándék esetén a ‘...Módosít ‘ szövegrészre kattintva módosítható a megrendelés tartalma, mielőtt elküldésre kerül. A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték 900 Ft/ rendelés. 

II.5. Megrendelés visszaigazolása:

Pepperoni Pizzéria a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az aPepperoni Pizzéria, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő az rendeles(kukac)pepperoni.hu email címen, vagy a területi illetékesség alapján a rendelést fogadó adott étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
 

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

a rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő kb 90 percen belül történik pontosabb információt telefonon kérhet, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.
 

II.7. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg az adott étterem telefonszámán, vagy írásban az iroda(kukac)pepperoni.hu email címen.
 

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak. 
 

II.9. Írásbeliség:

a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Pepperoni Pizzéria nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
 

III. Problémák, reklamáció


III.1. A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni: 

Email: onlinerendeles(kukac)pepperoni.hu
telefon: az adott étterem telefonszámán jelezhető a reklamáció


Bármely Pepperoni Pizzéria szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a lakóhelyük szerinti járási hivatalokhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel, amelyek listája a következő elérhetőségen van nyilvántartva: http://jarasinfo.gov.hu/ 

 

Csongrád Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

Osztályvezető: Petrik Sándor

Cím: 6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5.
Postacím: 6701 Szeged, PF: 542.
Telefonszám: +36 62 680 530
Telefax: +36 62 680 531
E-mail:fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

Web: http://fogyasztovedelem.kormany.hu


Ügyfélszolgálat (rezsipont):

hétfőn 8.00 – 17.00
keddtől csütörtökig 8.00 – 16.00
pénteken 8.00 – 12.00

 

III. 2.Békéltető Testület

Milyen ügyekben lehet a testülethez fordulni?
Az áruk és a szolgáltatások minőségével, biztonságosságával, a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, a szerződések megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvitákban. 

A Csongrád Megyei Békéltető Testület elérhetőségei:

Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Kamarai kapcsolattartó: Jerney Zoltán
Telefon: +36-62/554-250/118
Fax: +36-62/426-149
E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

Web: http://www.bekeltetes-csongrad.hu

 

 

Kelt:

Hódmezővásárhely, 2017. szeptember.30.